2007. szeptember 18., kedd

A tánc éltet

Ezúttal nem egy közhelyről van szó. A téma sokkal komolyabb és meghatóbb. A tánc tényleg életet menthet, amennyiben sikeres lesz a Százszorszép Hastánc Klub akciója.

Így idén első alkalommal rendezik meg a Százszorszép Adományozó Táncestet. A szervezők az elsők között kérték fel a Megatáncból és a Vámpírok bálja című musicalből ismert Baranya Dávidot, hogy szerepeljen az esten. A fiatal tehetség örömmel fogadta el a felkérést és felajánlotta segítségét az est megszervezésére is. Így kérésére olyan neves táncművészek mondtak igent, mint Váradi Martina és Andrea Silvestri, akik hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert versenytáncosok, továbbá elfogadta a meghívást a Lángvirág Tűzszínház is, kiknek látványos showműsorában Palcsó Nóra, Szabó Kata Borbála és Kása Kelemen táncművészek fognak közreműködni.

A tánc örömforrás, nem csak annak, aki csinálja, hanem annak is, aki nézi - és annak is, aki a jótékonysági est bevételéből részesül. A táncos boldog, mert azt csinálja, amit szeret és közben másoknak is jót tesz vele. A néző valami csodát kap, a betegek pedig az est vendégeinek köszönhetően esélyt a gyógyulásra.

A rendezvény helyszíne és időpontja: Stefánia Kulturális Központ, szeptember 30., 18 óra

Az est bevételét a Százszorszép Hastánc Klub jótékony célokra költi: a Korán és Eredményesen a Daganat Ellen Alapítvány kapja meg az összeget.

(Bővebb információ a www.baranyadavid.hu weboldalon)

Publikálta: SZOLNOKIBULI.HU, MŰVÉSZ-VILÁG.HU, TÁNC.HU, KAKUKK.RO, Z' ART KOR, NETNAP.HU, TÁNCHÍREK.HU

Nincsenek megjegyzések: