2009. január 7., szerda

Baranya Dávid ismét itthon lép színpadra

Budapest, 2009. január 7. – Megszakította németországi vendégszereplését Baranya Dávid, hogy részt vehessen az Orkesztika Alapítvány által megrendezett SzólóDuó 2009 Nemzetközi Tánc Fesztiválon, és magára ölthesse vámpírjelmezét újból Budapesten.

Baranya Dávid első ízben vesz részt a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztiválon, amit 10. alkalommal rendeznek meg Budapesten. A művész, szóló illetve duó kategóriában is nevezett a versenyre. Egyéni programjára még Németországban megkezdte a felkészülést, de a végső instrukciókat Egerben, a projekt koreográfusától, Barta Dóra érdemes művésztől kapta meg. Duó táncban partnere Ujszászi Dorottya, akivel már több ízben dolgoztak együtt, többek között múlt év nyarán, mikor önálló estjüket állították színpadra Egy Test, Két Lélek címmel.

Dávidnak a versenyre való készülődés közben egy másik feladatra is koncentrálnia kellett, hiszen 2008. december 31-től ismételten játsszák a Vámpírok Bálja musicalt a Magyar Színházban. 2009. január 9. pedig neves dátum a produkció életében, hisz ekkor lépnek a művészek századjára színpadra, mint vámpírok Budapesten.

Baranya Dávid 2009. január 11-ig látható a Magyar Színházban, mint fehér vámpír, verseny programjait pedig 2009. január 10-11-én tekintheti meg a közönség a MU színházban. Az előadások este 20:00 órakor kezdődnek, jegyek a helyszínen válthatók.

PUBLIKÁLTA: WWW.SZOLNOK.HU, WWW.TWICE.HU, WWW.HELYILAPOK.HU, WWW.VERSENYTÁNC.COM

Nincsenek megjegyzések: