2007. november 6., kedd

Sikeres újra kezdés!

Baranya Dávid és partnere tizenharmadik lett a Latin-amerikai Táncok Országos Bajnokságán

Baranya Dávid és Gulyás Kata az előkelő tizenharmadik helyen zárta a Latin-amerikai Táncok Országos Bajnokságát, egy olyan erős mezőnyben, ahol nem kisebb nevek szerepeltek, mint Maurizio Vescovo és Törökgyörgy Melinda (1.), Andrea Silvestri és Váradi Martina (2.), Magyari Róbert és Szalai Ágnes (3.), de felsorolhatnánk mind a negyvenkilenc párt, hisz Magyarország tánc sportjának krémje versengett november 3-án.

Baranya Dávid igen sokoldalú táncos. Szerepelt tehetségkutató versenyen, ahol egy ország ismerte meg és azonosította nevét a kortárs tánccal. Lehetősége volt kipróbálni magát Barta Dóra érdemes művész társulatában, és a musical világa is szívesen fogadta tehetségét.

Most azonban, a táncparketten mutathatta meg tudását, és adott bizonyságot mindenki számára, hogy ifjúkori „szerelméhez” a latin táncokhoz egy pillanatra sem maradt hűtlen. A többkörös versengésben az elődöntőig jutott táncpartnerével, és az így elért tizenharmadik hely igen szép teljesítménynek nevezhető másfél év kihagyás után. A versenytáncospár bizonyított, üzenve minden táncot kedvelőnek, hogy érdemes a jövőben figyelni rájuk!

Dávid és Kata elégedetten távozhatott az „Austrotherm Kupa 2007” néven meghirdetett versenyről, hisz a kitűzött céljukat teljesítették. Az újra kezdés sikeres volt! Az edzéseket viszont ott folytatják, ahol a verseny előtt abbahagyták, mivel újabb magmérettetések várnak rájuk, amelyek pontos időpontjáról leghamarabb a www.baranyadavid.hu weboldalon kaphat hírt az érdeklődő.

Publikálták: SPORTHU.HU , KAKUKK.RO, BELLINI, ZENE.HU, PLUSZ PORTÁL.RO

Nincsenek megjegyzések: